Sea Stars

Sea Stars

Springen en zwemmen met vrolijke zeedieren

VOOR

  • Fijne beelden
  • Mooie muziek
  • Onschuldige pret

TEGEN

  • Nogal dwingend koopsysteem

Uitmuntend
8

Sea Stars is een vrolijk spel waarin je met een dolfijn door de zee zwemt. Tijdens de reis pak je muntjes en ontwijk je kwallen en andere gevaartes.

Spelletjes waarbij je slechts één vinger over het scherm hoeft te bewegen zijn mateloos populair. Het principe van Tiny Wings, waarbij je op het juiste moment op het scherm tikt, is kundig gekopieerd in Sea Stars. Deze keer is het geen vogel maar een vis die je door een omgeving dient te loodsen. Je raakt het scherm aan om te duiken en laat los om te springen. Dat werkt erg prettig en is bijzonder vermakelijk! Extra hoge sprongen leveren bonussen op waarmee je extra muntjes scoort.

Het principe in Sea Stars is eenvoudig: zwem zo ver mogelijk en verzamel muntjes. Hoe meer glimmende valuta je verzamelt, des te meer bonussen je koopt om nóg beter te worden. Tijdens de zwempartijen krijg je help van diverse vriendjes (onder andere een krab, vogel en inktvis) en spendeer je wat muntjes dan ontvang je nog meer hulp van ze. Ook koop je in de shop attributen waarmee je bent beschermd tegen de gevaren van de zee.

Sea Stars is vermakelijk, maar erg gericht op in-app aankopen. Om meerdere levels vrij te spelen heb je namelijk nieuwe speelkarakters en héél veel muntjes nodig. Toch is het spel voor de kleintjes een waar genot en spelen zij het keer op keer zonder verveeld te raken.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer

Beoordelingen about Sea Stars